O NÁS | KONTAKT | JAK NAKUPOVAT | OBCHODNÍ PODMÍNKY | REGISTRACE |

NAŠE NABÍDKA

VYHLEDÁVÁNÍ

Zásady ochrany osobních údajů

 

 

Zásady zpracování osobních údajů

 obchodní společnosti

  SAMPRO, s.r.o.

  se sídlem Šaffova 37, Polička 57201

  identifikační číslo: 27480518

  zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 21507

 

Jaký druh osobních údajů zpracováváme

Osobní údaje, které nám poskytnete, využíváme k tomu, abychom s vámi mohli uzavřít smlouvu, a je-li mezi námi smlouva již uzavřena, pak je využíváme, abychom ji mohli splnit. Dále spravujeme a zpracováváme osobní údaje nezbytné pro splnění zákonných závazků, které nám předepisují obecně platné právní předpisy-např. zákoník práce, daňové a účetní předpisy.

Pro splnění smlouvy potřebujeme:

Jméno a příjmení

adresa bydliště

telefon

adresa elektronické pošty

IČ a DIČ

 

K jakému účelu vaše osobní údaje potřebujeme

k plnění závazků vzniknuté na základě kupní smlouvy – zpracování objednávky a dodání zboží zákazníkovy

 

Odkud osobní údaje bereme

 

z registrace na e-shopu, vytvořením objednávky přes webové rozhrání, emailem pokud nám je poskytnete

 

Kdo s údaji pracuje

zaměstnanec firmy na pozici administrativní pracovník a jednatel společnosti prostřednictvím informačního systému MONEY S3, další zaměstnanci nemají do systému přístup.

Smluvní přepravci dopravujících zboží (zpracovatelé osobních údajů):

         Direct Parcel Distribution CZ, s.r.o. (DPD)

         ZDAR, a.s. (FOFR)

společnost MK software, s.r.o- správa E-shopu, webhosting

Poskytovatel daňových a účetních služeb

Našim zpracovatelům jsou Vaše osobní údaje předávány vždy na základě zpracovatelské smlouvy a v souladu s minimálním požadovaným standardem ochrany osobních údajů, které GDPR požaduje.

 

Kde jsou uloženy

Server společnosti SAMPRO, informační software money S3 - s omezeným přístupem, jen pověření pracovníci

Server společnosti MK software-eshop

V listinné podobě na adrese Šaffova 37, Polička-omezený přistup, uzamčeny a budova je chráněna alarmem

 

Při zpracování dodržujeme zásady GDPR

Zákonnost zpracování

Korektnost a transparentnost

Účelové omezení shromažďování osobních údajů

Minimalizace zpracovávaných osobních údajů

Přesnost osobních údajů

Omezené uložení osobních údajů

Integrita a důvěrnost zpracování

Odpovědnost správce

 

Jaká jsou Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

 

Právo na přístup k osobním údajům:

Na základě Vaší žádosti vám sdělíme, zda zpracováváme, nebo nezpracováváme vaše osobní údaje. V případě, že je zpracováváme, pak vám sdělíme:

-za jakým účelem vaše údaje zpracováváme

-v jakém rozsahu jsou tyto údaje zpracovány

-jak dlouho budou uchovány

-komu budou zpřístupněny

-zda můžete podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů

Právo na přesnost:

Pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nesprávné (nepřesné) osobní údaje, pak máte právo na jejich opravu. V případě, že takovou nepřesnost ve svých osobních údajích zjistíte, dejte nám to na vědomí na emailové adrese: info@sampro.cz a my bez zbytečného odkladu provedeme nápravu.

Právo na výmaz (právo být zapomenut):

Vaše osobní údaje vymažeme pokud

je už nepotřebujeme

odpadnou všechny právní důvody takového zpracování

vznesete námitky proti zpracování a nejsou dány převažující oprávněné důvody pro pokračování ve zpracování

nám takovou povinnost ukládá právní předpis

Právo vznést námitku:

Máte právo vznést námitku proti přímému marketingu na základě našeho oprávněného zájmu. Zpracování vašich osobních údajů pro potřeby přímého marketingu na základě oprávněného zájmu bude okamžitě ukončeno.

Právo na omezení zpracování:

Vaše osobní údaje budeme uchovávat v režimu omezeného zpracování, a to po dobu, dokud nevyřešíme nesrovnalosti ohledně zpracování vašich osobních údajů

 

Pro uplatnění vašich práv nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese info@sampro.cz

 

 

Pokud se domníváte, že jsou vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s příslušnými právními předpisy, sdělte nám prosím tuto skutečnost na e-mailové adrese info@sampro.ce a vše společně vyřešíme.

Pokud bychom se na něčem neshodli, můžete podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podrobnosti naleznete zde – http://www.uoou.cz/ .

 

 

 V Poličce dne 25.5.2018

zobrazit košík »

PŘIHLÁŠENÍ


nová registrace
zapomenuté heslo

AKCE

kategorie neobsahuje žádné zboží

NOVINKY

TOP PRODUKTY